La Plaça Dibuixa té premis!

Aquest any la Fundació Setba organitza la tercera edició de La Plaça Dibuixa. Si t’hi has inscrit estàs de sort, perquè a més de gaudir d’una jornada fantàstica de dibuix, del sol i les millors vistes de la plaça, pots guanyar premis!

PREMI DIBUIX

Si vols participar al premi al millor dibuix amateur, només has de deixar el teu dibuix a la carpa de la Fundació Setba abans de marxar. Recorda de posar les teves dades de contacte a la part posterior de la làmina.

Un jurat format per Enrique Ferrando de Royal Talens, l’urban sketcher Santi Sallés i la directora de la Fundació Setba, Cristina Sampere, escollirà la millor obra, i ho comunicarà al guanyador el dia 30 de maig, a més de fer-ho públic al web i xarxes socials.

El premi al millor dibuix consisteix en un lot de material de Belles arts, gentilesa de Royal Talens.

PREMI INSTAGRAM

Si vols optar al premi a la millor foto de la jornada a Instagram, només has de seguir-nos a Instagram (instagram.com/fundaciosetba) i etiquetar la teva foto amb #setbalaplaçadibuixa.

Un jurat format per Patricia Radovic, gerent de La Reial, la fotògrafa gastronòmica Carolina Ferrer i Carla Camacho, gestora cultural de la Fundació Setba, escollirà la millor fotografia i ho comunicarà al guanyador a través del mateix Instagram (per això ens has de seguir :D) el dia 30 de maig, a més de fer-ho públic al web i xarxes socials.

El premi a la millor foto Instagram consisteix en un àpat per a dues persones en un dels establiments de la Plaça Reial, gentilesa de L’Associació d’amics i comerciants de La Plaça Reial.

Continguts relacionats

Activitats