Arriba la gala dels XI Premis Setba

La Fundació Setba homenatja els artistes amb discapacitat intel·lectual en la seva onzena edició dels Premis Setba. L’acte d’entrega de premis és la culminació del projecte, un certament artístic i de disseny destinat a entitats que treballen amb persones amb DI.

El Premi Setba és el certamen més ben dotat de l’estat Espanyol (amb una dotació de 7.900€), que reuneix professionals del món de l’art, alumnes de Belles Arts, entitats i fundacions amb un mateix objectiu: detectar i reconèixer el talent d’aquests artistes.

Aquest any s’han presentat més de 1.300 obres, de les quals només 23 han estat seleccionades com a finalistes i guanyadores. Durant el procediment, s’aplica un rigorós compliment de les bases i una excel·lent selecció gràcies al jurat professional que forma part del Premi.

Enguany el jurat ha estat format per Jean-Paul Bouyat, president de Bardinet Espanya; Clara Antúnez, sommelier de La Gastronòmica; Natàlia Iglesias, de l’equip de comunicació de Vinalium; Sergi Capell, fundador de La Casa de Carlota; Meritxell Duran, il·lustradora i escultora; Glòria Andreu, responsable del projecte Art for Change de la Fundació “la Caixa”; Josep Fèlix Bentz, president del Reial Cercle Artístic; Marcel·lí Antúnez, artista multidisciplinari i cofundador de La Fura dels Baus; Josep Manuel Jaurena, gerent d’Art Mir i Cristina Sampere, directora de la Fundació Setba.

Durant la cerimònia es donaran a conèixer els noms dels artistes premiats, assistirà Lluís Noguera, director de CaixaForum i intervindran Darío Olaortua, president de la Fundació Setba i M. Àngels Torras, directora dels Serveis Territorials de Cultura a Barcelona.

L’acte, que se celebrarà el dilluns 13 de setembre a les 18:30 h al CaixaForum Barcelona, també es podrà seguir per streaming a través del canal de Youtube de la Fundació Setba.

Aquest projecte rep el suport d’Art Mir, Bardinet, Capital Care, Dincat, Fundació “la Caixa”, La Casa de Carlota, Museu del Fútbol Club Barcelona i el Reial Cercle Artístic de Barcelona.