Arts Libris 2014

Del 23 al 27 d'abril

Arts Libris 2014

Altres edicions

Enguany la Fundació Setba torna a participar a Arts Libris i ho fa amb obra, entre d’altres, de Guadalupe Masa, Març Rabal, Núria Rossell i Isidre Tolosa.

 

Arts Libris, Fira internacional del Llibre i edicions d’Art, fotografia i disseny de Barcelona, segueix creixent i arriba a la seva cinquena edició. Al voltant de cent expositors, entre galeries d’art i fotografia, editors de bibliofília contemporània i foto-llibre, tallers artesans, editorials experimentals, llibreries especialitzades i escoles d’art i disseny, s’aplegaran per mostrar els seus darrers treballs, obres i edicions. Arts Libris es consolida com una de les trobades més importants d’art, fotografia i disseny arreu d’Europa, igualant el nombre de participants i visitants d’altres fires més establertes i fins i tot superant-ne moltes.

Sempre ens ha empès la voluntat que Arts Libris fos, a més d’una fira, un esdeveniment cultural. Per aquest motiu, estem treballant en un extens programa d’activitats que inclogui exposicions, debats i tallers. L’edició d’aquest any està especialment dedicada a la música. Així, enguany, Arts Libris ocuparà tot l’espai de l’Arts Santa Mònica, amb les primeres dues plantes destinades als stands dels expositors, tallers i conferències. A la tercera planta, per la seva banda, podrem trobar els stands de les discogràfiques, a més d’un escenari on tindran lloc una vintena de concerts.

Arts Libris se celebrarà del 23 al 27 d’abril de 2014 a Arts Santa Mònica. Com en edicions anteriors, coincideix amb la Diada de Sant Jordi: la festa de la literatura, però també la festa dels llibres com a peça d’art o d’experimentació gràfica i de les edicions especials. I és que, si com va dir Michel Butor, “els únics llibres que ens interessaran en el futur són aquells que puguin considerar-se com a obra d’art”, nosaltres treballem perquè aquest futur sigui ple d’edicions i llibres fascinants, plaents i estimulants.

Le bout - Març Rabal - p