Bases “El Balcó de les Arts 2016”

El Balcó de les Arts és un certamen de pintura per a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, que organitza la Fundació Setba des de 2010. Es tracta d’un dels projectes més estimats per a l’equip de la Fundació, pel feedback i l’enriquiment que suposa a nivell humà.

L’objectiu del certamen és potenciar les dots artístiques de persones amb discapacitat intel·lectual i incentivar aquest col·lectiu per treballar en el terreny de les arts plàstiques.

QUI?
Poden concursar tots els artistes residents a l’àrea metropolitana de Barcelona, majors d’edat i amb certificat de discapacitat intel·lectual (mínim 33%), que pertanyin a una entitat sense ànim de lucre, legalitzada i registrada a Catalunya.

QUAN?
El termini de presentació s’obre el 29 de març a finalitza l’1 d’abril de 2016.

Els guanyadors del certamen rebran un premi d’un taller d’art inclusiu, l’entitat a què pertanyen una compensació en metàl·lic i, a més a més, una selecció de les obres formaran part d’una exposició i un calendari solidari, els beneficis del qual es destinaran íntegrament a les entitats.

Descarrega’t les BASES El Balcó de les Arts 2016

BASES El Balcó de les Arts 2016