Bases “El Balcó de les Arts 2017”

El Balcó de les Arts és un certamen de pintura per a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, que organitza la Fundació Setba des de fa set anys. Es tracta del primer projecte solidari que va crear la Fundació i cada any millora a nivell d’abast, qualitat de les obres i també de premis.

L’objectiu del certamen és potenciar les capacitats artístiques de persones amb discapacitat intel·lectual i incentivar aquest col·lectiu per treballar en el terreny de les arts plàstiques.

QUI?
Poden concursar tots els artistes residents a l’àrea metropolitana de Barcelona, majors d’edat i amb certificat de discapacitat intel·lectual (mínim 33%), que pertanyin a una entitat sense ànim de lucre, legalitzada i registrada a Catalunya.

QUAN?
Els dossiers de participació s’hauran d’enviar entre el 15 i 19 de maig de 2017 a carla@fundaciosetba.org.

Aquest any El Balcó de les Arts té dos premis:

Premi Artístic

Els 3 primers finalistes rebran un premi consistent en un taller d’art inclusiu, material de belles arts gentilesa d’ART MIR i una compensació económica.

A més a més, una selecció d’ obres formarà part d’una exposició i un calendari solidari, els beneficis del qual es destinaran íntegrament a les entitats.

Premi de disseny Bardinet

Entre les obres presentades, un jurat especialitzat n’escollirà una per convertir-la en l’etiqueta d’un dels vins LACRIMA BACUS de l’empresa Bardinet.

El premi consistirà en una col·laboració amb l’estudi de disseny La Casa de Carlota i 500€ donats per l’empresa Bardinet.

Descarrega’t les BASES El Balcó de les Arts 2017