Cinc anys de Setba

Cinc anys de Setba

Resum en imatges de la celebració del cinquè aniversari de Setba.

El projecte Setba neix l’any 2007 com una edició renovada de la Galeria Joan de Serrallonga, espai cultural que va ser un referent a Barcelona entre els anys 1976 i 1987.

La Serralloga de la qual Darío Olaortua, director de Setba, n’era soci, va intentar des del seu local del carrer dels Mercaders, renovar el concepte de galeria de la nostra ciutat. Era un espai obert a la pintura, l´escultura, la literatura, el cinema, la gastronomia , la música i un llarg etcètera. Van passar per les seves sales artistes com  Àngels Freixanet, Cardona Torrandell, Luís Eduardo Aute,  Yves Montand, Manuel Vázquez Montalbán i també Ocaña, en una exposició pòstuma.

A partir de finals de 2009, vam fer un pas endavant. Es va constituir la Fundació Setba. La nostra fundació recull el testimoni i l’experiència acumulada  des de Setba Zona d’Art, però posant l’accent en la cultura i la solidaritat.

Els nostres tres grans objectius són recolzar la cultura, l’atenció de persones en risc d’exclusió social i la preservació del nostre medi ambient, tot això prenent  la cultura i l’art com a vehicle.

Esperem que aquests cinc anys siguin tan sols els primers d’una llarga i prospera trajectòria i donem les gràcies a tots aquells que heu format part d’aquest projecte i l’heu fet realitat.