Concert Primo Gabbiano + Visual Pal

Dijous 21 de maig de 2015 a les 19:30h

Concert Primo Gabbiano + Visual Pal

Concert de música experimental, noise trobat i drone en el marc de la mostra “Quan et perdis al bosc…”

CONCERT Primo Gabbiano i Visual Pal

Sons i textures obertes a la polisèmia i a l’evocació. A les imatges, Visual Pal i la seva narrativa random d’emocions intermitents. Intensitat, record, oblit.

 

ANTONIO CLAVIJO VICTORI (aka PRIMO GABBIANO)
Antonio Clavijo Victori és músic i artista visual de Barcelona. Ha estat el guitarrista i compositor de bandes de krautrock, spoken word i noise. Ara com a Primo Gabbiano explora la faceta més experimental de la música utilitzant paisatge sonor, ambient i electrònica primitiva. Amb una àmplia experiència en els escenaris (Centre d’Art La Panera, CACIS, Mostra experimental i nous sons (((Gargall))), Brucstock Festival, Konvent.0, etc.), la seva posada en escena és marcadament visual i molt propera a la instal·lació.

Com artista visual ha elaborat el material audiovisual de les diferents bandes on ha participat i una dotzena de curtmetratges. En 2012, la seva exposició de videodansa guanyà el primer premi de la Taula de les Arts Visuals de Manresa. Les seves peces de vídeo han estat seleccionades en diferents mostres i festivals internacionals. Compagina la seva faceta artística amb la direcció i presentació del programa setmanal de radio La moto de Sasha, centrat en manifestacions artístiques contemporànies i música experimental.

En 2013 va estrenar la seva primera obra de teatre, Rizomaquistelarva, a l’Antic Teatre de Barcelona. El seu gust per l’acció teatral i el happening li ha portat a musicar performances de Gerard Vilardaga i Performàntiks. En aquests moments està confeccionant el mapa sonor de Pallejà i té diferents projectes de col·laboració amb músics i artistes de Barcelona, Madrid, Mèxic i EEUU.

 

PALOMA SÁNCHEZ CASTAÑO (aka VISUAL PAL)
Artista visual de Barcelona. La seva carrera artística es desenvolupa en la realització de peces videogràfiques, instal·lacions audiovisuals i directes com a VJ. Ha col·laborat en l’exposició de videodansa Contradansa (Antonio Clavijo, 2012) i participat en diferents festivals i mostres d’art contemporani (Centre d’Art La Panera, Brucstock Festival, CACIS, etc.). La seva peça de vídeo Vidi Well Brother fou seleccionada pel cicle Pantalla Global del CCCB i la seva instal·lació Kiss es troba actualment en itinerància per centres i galeries d’art La seva faceta de VJ li ha permès col·laborar en les visuals de formacions de música experimental, espectacles de dansa contemporània, teatre i performance.

És coordinadora i programadora del Festival Freqüència.0 on ha comissariat el projecte artístic 50 anys de vídeoart (1963-2013) dins la mostra multidisciplinària Konvent.0. 

Recentment ha publicat tres discos on explora les possibilitats plàstiques de la veu recitada i el paisatge sonor.