El futur és simplement avui

Del 15 de març al 10 d'abril de 2011

El futur és simplement avui

Del 15 de març al 10 d’abril de 2011

Exposició benèfica organitzada per la Fundació Setba i l’associació Jo també

La Fundació Setba i l’associació d’Ajut i Cooperació amb el continent africà “Jo també” presenten l’exposició fotogràfica “El futur és simplement avui”, que es podrà veure a la seu de la fundació entre el 15 de març i el 10 d’abril de 2011.

La mostra consisteix en una sèrie d’imatges que mostren com és la societat de Burkina Faso avui en dia i que tenen com a finalitat recaptar fons per a construir un centre d’acollida per infants, un dels sectors, juntament amb el de la població femenina, més desfavorits del país. De fet, hi ha un nombre molt elevat de nens d’entre 7 i 17 anys que viuen al carrer. Amb aquest projecte, per tant, es vol combinar l’acollida, l’educació i la generació d’una comunitat sostenible.

Les fotos, que anteriorment s’han presentat al Palau de la Virreina de Barcelona, reflecteixen les condicions de vida de milers de persones que viuen a la capital del país, el tercer més pobre del món i el darrer en accés a l’educació. En elles es mostra l’Àfrica més pobra i més dolorosa, on la única esperança de futur per a homes i dones és la immigració.

Cadascuna de les fotografies exposades poden adquirir-se per un preu simbòlic de 25€ que es destinarà a la construcció d’aquest projecte solidari.

expo5

El futur és simplement avui