El Taxidermista

Del 7 de novembre de 2013 al 31 de gener de 2014

A partir del 7 de novembre de 2013, la Fundació Setba s’endinsa en l’essència de la mítica botiga de taxidèrmia de la Plaça Reial, que va tancar portes l’any 1991, en una exposició que porta per títol: ‘El Taxidermista’.

La mostra s’emmarca en el projecte ‘La memòria de la Plaça’, per el qual cada any la Fundació Setba recuperarà una petita part de la memòria d’aquest indret a través de les persones del barri, dels establiments que en conformaven el paisatge en el passat i dels que ho fan en l’actualitat. Per això, aquest projecte s’organitza en tres parts: l’exposició a la galeria, l’exposició a la plaça i un seguit d’activitats paral•leles.

EXPOSICIÓ A LA GALERIA

Del 7 de novembre al 31 de gener, la galeria de la Plaça Reial es transforma en la botiga de Soler i Pujol amb diorames originals i fotografies de Toni Catany, Xavier Miserachs, Francesc Català Roca i Pepe Encinas, juntament amb obres d’artistes contemporanis amb esperit de taxidermista: Nasevo, Miquel Macaya, Carles Piera, Guim Tió i Eduard Palaus.

5

EXPOSICIÓ A LA PLAÇA

Per segon any consecutiu, setze artistes vinculats a la Fundació Setba elaboren obres especials per als establiments de la Plaça. Enguany, com no podia ser d’altre manera, totes elles remeten a la taxidèrmia i estan fetes a partir de caps de cartró reciclat.

Els artistes participants són: Pep Camps, Xavier Clarés, Sònia Ferré, Jordi Garcia Gil, Núria Guinovart, Xavier Jansana, Guadalupe Masa, Nazario i Alejandro Molina, Roser Oduber, Rosa Permanyer, Marc Prat, Jordi Prat, Març Rabal, Santi Sallés, Cristina Sampere i Rosa Solano.

6

INVITACIÓ El Taxidermista

El Taxidermista