Fundación Setba Chile

Dimecres 5 de juny de 2019

L’any 2017 el president de la Fundació, Darío Olaortua, trasllada la seva residència a Santiago de Xile, fet que impulsa la fundació d’una entitat filial al país sudamericà.

La Fundación Setba Chile, situada a la comuna de Providencia, idea, organitza i produeix projectes artístics per a col·lectius en risc d’exclusió social, amb l’objectiu de generar espais d’inclusió. Es tracta d’un projecte que comparteix els trets d’identitat i objectius de la filial catalana, però en una nova terra, amb una idiosincràsia i necessitats diferents.

Aquest 2019, la Fundación Setba Chile inicia la seva activitat amb la mateixa il·lusió, compromís i rigor amb què s’ha anat forjant la Fundació Setba a Catalunya, des de fa més de deu anys.

Setba ha estat i és un projecte de suma, de sinèrgies. Totes aquelles persones, entitats i agents que s’hi han implicat, i els que ho faran, formen part d’aquesta història, amb passat i amb futur, que un dia de l’any 2007 vam començar a escriure.

Malgrat la distància i de les particularitats de cada territori, estem segurs del potencial integrador de la cultura arreu. Perquè l’art és un llenguatge universal, que no coneix fronteres, i la cultura, a qualsevol racó del món, construeix ponts i fa caure murs.