Grans i Artistes 2014

Del 20 de maig a l'1 de juliol de 2014

Grans i Aristes 2014

Altres edicions

Taller de musicoteràpia, adreçat a gent gran, que culminarà amb un concert al Saló de Pedra de l’Ajuntament d’Argentona.

La segona edició del projecte Grans i Artistes, adreçat a gent gran, se centra en la musicoteràpia.

El taller es farà a la Llar Santa Anna del 20 de maig fins a l’1 de juliol, cada dimarts d’11 a 12h i l’imparteix la soprano i musicoterapeuta, Rosa Canal.  Es treballarà la veu, el cos, la relaxació i la interpretació. També es farà un recull amb les cançons que han estat significatives per a cadascun dels participants, al llarg de la seva vida, a mode d’xercici per la memòria.

Els avis i àvies de la Llar Santa Anna faran un concert, juntament amb Rosa Canal, al Saló de Pedra de l’Ajuntament d’Argentona el dijous 3 de juliol a les 18.30h.

INVITACIÓ Grans i Artistes 2014

A més a més, es gravarà un vídeo de tot el procés i del concert que presentarà al mateix Saló de Pedra pel 17 de juliol a les 19:30h.

Grans i artistes 2014 (5)

Natura i Cultura al Viver

En el marc d’aquest projecte, el dissabte 7 de juny es realitzarà l’activitat Natura i Cultura a la casa d’El Viver d’Argentona. Una visita a aquest gran casal residencial edificat a principis dels segle XX i que compta amb extensos jardins farcits de racons romàntics, estàtues clàssiques, estanys, una llotja i un templet, entre d’altres elements d’interès.

Enguany és el tercer any que es duu a terme aquesta jornada en col•laboració amb la Llar Santa Anna. El narrador de contes Albert Estengre explicarà la història d’El Viver i, amb motiu del centenari del naixement de Joan Vinyoli, realitzarà un espectacle en homenatge al poeta.

També, el 2 de juliol, la Fundació Setba acollirà un concert de Sílvia Bel i Sílvia Comes en homenatge a Vinyoli.