Jornada solidària 2017

Diumenge 17 de desembre de 2017

Altres edicions 

El diumenge 17 de desembre, la Fundació Setba i El Viver d’Argentona organitzen una jornada d’activitats per recollir fons per a la Marató de TV3.

L’any 2013, la Fundació Setba i l’Associació Nats 55 varen celebrar la primera cantada de nadales solidària en benefici de la Marató a la finca d’El Viver. La recaptació va ser de gairebé 2000€.

Enguany i per primer cop, Setba i El Viver han decidit fer una aposta més arriscada ampliant l’horari d’activitats i implicant els comerços veïns, per organitzar una jornada farcida de propostes per a tots els públics. L’objectiu és senzill però ambiciós, aconseguir la màxima recaptació per a la causa d’enguany, les malalties infeccioses.

Així, durant varies hores la finca d’El Viver es convertirà en un espai lúdic on gaudir de música, tallers de decoració nadalenca, circ, caricatures… L’entrada serà lliure amb una aportació voluntària per poder participar de les activitats, i els diners que es recullin es destinaran íntegrament a la Fundació La Marató. També es farà una subhasta solidària i un dinar per un preu simbòlic de 5€.

Totes aquestes activitats es podran dur a terme gràcies a la col·laboració d’una trentena d’entitats, empreses i comerços de restauració locals que han volgut posar el seu gra de sorra en aquesta jornada tan especial.