La Fundació Setba presenta el seu projecte solidari a Girona

La Fundació Setba presenta el seu projecte solidari a Girona

L’acte girarà al voltant de la cultura, el mecenatge i el món empresarial

La Fundació Setba es presenta al públic i a l’empresariat de Girona el proper 7 d’abril, en un acte que se celebrarà a l’antiga Farinera Teixidor, entre les 12h i les 14h.

La nova entitat sense ànim de lucre té com a pilars fundacionals tres objectius: la vetlla per l’atenció a persones en risc d’exclusió social, la promoció de l’art i la cultura i la preservació del medi ambient. Per tal d’assolir aquests propòsits, la fundació vol fer una crida al sector empresarial i motivar el mecenatge privat al voltant de la solidaritat i la cultura.

La jornada comptarà amb les ponències de Josep López de Lerma, professor de Dret Públic a la Universitat de Girona i Director de Roca Junyent a Girona, que farà una reflexió sobre la necessitat d’una nova llei de mecenatge; i d’Alex Barceló, director de Solventa 6, que exposarà un cas pràctic a partir de la vivència amb la seva pròpia empresa.

Josep López de Lerma, “Mecenatge i societat civil” (12.15h)

Director de Roca Junyent a Girona i professor de Dret Públic de la Universitat de Girona. És membre dels Patronats de les Càtedres Cambra d’Empresa Familiar i de Cultura Jurídica de la Universitat de Girona. Anteriorment, va ser Diputat a les Corts per Girona (1980-2004), Vicepresident dels Congrés dels Diputats (1994-2004) i ponent de la primera llei sobre mecenatge de Espanya.

Alex Barceló, “Emprendre amb valors” (12.45h)

Soci i director de l’empresa Solventa 6 i fundador de el viver d’empreses LaMaret.cat, amb el qual es dona suport a emprenedors i empreses de nova creació, i s’imparteix formació sobre responsabilitat social corporativa i bones pràctiques empresarials per tal que les empreses creixin amb aquests valors.

www.fundaciosetba.org