La plaça dibuixa 2017

Dissabte 20 de maig de 2017 de 10 a 14h

El proper dissabte 20 de maig  la Fundació Setba organitza La plaça dibuixa, una activitat gratuïta oberta a tot el públic, per “envair” la Plaça Reial armats amb llapis i paper!

En aquesta tercera edició s’obriran novament diversos edificis de la plaça perquè qui vulgui la pugui dibuixar des d’un punt de vista diferent.

No cal que portis material de dibuix, nosaltres te’l donem! Però per poder participar i recollir el material sense fer cues, cal registrar-se des del següent enllaç (excepte els nens) i les places són limitades: www.eventbrite.com/e/registro-la-placa-dibuixa-2017-31322878573 

ATENCIÓ: El lliurament del material de dibuix es farà de 10 a 11h.

També hi haurà un taller de dibuix infantil, impartit per l’il·lustrador Lluïsot Ninotaire, i tots els nens rebran un petit lot de material de dibuix!

En el marc d’aquesta jornada, la Fundació Setba organitza dos concursos: el premi al millor dibuix amateur i el premi a la millor foto de la jornada a Instagram (només entraran a concurs les fotos que portin l’etiqueta #setbalaplaçadibuixa). + info aquí

 

Com cada any, comptarem amb la participació de 15 reconeguts sketchers de la ciutat i de 15 estudiants d’art d’escoles del districte.

La jornada estarà amenitzada per Taller de Musics i  Taller Obert, un projecte d’inserció social a través de la música impulsat per Taller de Músics amb el suport de la Fundació Bizcabar.

A aquesta iniciativa, organitzada per la Fundació Setba, se suma l’Associació de veïns i comerciants de la Plaça Reial, Royal Talens, Barna Art, l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Banc de Sabadell.

La Plaça dibuixa tindrà lloc el dissabte 20 de maig de 10 a 14h a la Plaça Reial de Barcelona.