La plaça dibuixa 2019

POSPOSAT: Dissabte 15 de juny de 2019

Si t’agrada dibuixar i descobrir racons nous de Barcelona, no pots faltar a aquesta jornada!!

El proper dissabte 15 de juny (NOVA DATA) la Fundació Setba organitza la cinquena edició de La plaça dibuixa, una activitat gratuïta, oberta a tots els públics, per envaïr la plaça Reial amb llapis i pinzells. Petits i grans, professionals i amateurs, tots hi esteu convidats!

Un any més, obrirem diversos edificis i terrats de la plaça per poder veure-la i dibuixar-la des de punts de vista insòlits, per la majoria de ciutadans. I, per als més petits, hi haurà un taller gratuït a càrrec d’en Lluïsot Ninotaire.

Per poder participar cal inscriure’s aquí (places limitades).

A més de l’acreditació per poder accedir als espais oberts, si ets un dels 300 primers assistents,et regalarem un petit pack de material de dibuix!!

DE 10 A 11h: El lliurament d’acreditacions i material de dibuix es farà a la carpa situada a la plaça. Hi ha 300 lots i s’entregaran per estricte ordre d’arribada.

ABANS DE LES 14h: Si ens entregues el teu dibuix, podràs formar part de l’exposició que organitzarem a la Biblioteca Gòtic-Andreu Nin, els mesos de juny i juliol.

Aquesta iniciativa, organitzada per la Fundació Setba, compta amb la col·laboració de l’Associació de veïns i comerciants de la plaça Reial, Royal Talens, Barna Art, l’Ajuntament de Barcelona i Urban Sketchers Barcelona.