La tardor de l’art

La tardor de l’art

Marta Darder és l’artista que presenta Setbaa La Tardor de l’Art. Una iniciativa que engloba diverses galeries que presenten, cadascuna d’elles, una obra en torn d’un tema central. Enguany, el leitmov

 

El Greal, de Marta Darder, és l’obra que presenta Setbaa La Tardor de l’Art ’11, la tercera edició d’aquesta proposta que vol apropar les galeries a la ciutadania. Enguany, hi participen més de 70 galeries de tot Catalunya.

L’acte de presentació de El greal,  tindrà lloc dimarts 18 d’octubre a Setba Zona d’Art, a les 20h.

El greal, com totes les obres que participen a La Tardor de l’Art 2011, gira en torn del concepte de “la llum”. Es tracta d’una representació amb volum del pantocràtor que Sant Climent de Taüll porta a la mà a la pintura romànica. El díptic té gravada la inscripció EGO SVM LVX MVNDI.

És un treball de gravat sobre dues làmines de llautó polit, cosides entre si a mode de mirall. Unes peces molt menudes estan, també, cosides a les làmines amb fil vermell. L’obra té unes dimensions de 40 x 40 x 25cm.

El mes d’abril passat, Marta Darder va participar en l’exposició “Un segle de dones” (organitzada per Setba amb motiu del centenari del Dia Internacional de la Dona) i, aquest mes d’octubre, Setba Zona d’Art també portarà l’obra de Darder a ESTAMPA, la Fira d’art Múltiple que se celebra a Madrid, del 20 al 23 d’octubre.

A l’acte de presentació de l’obra El greal hi serà present l’autora, Marta Darder, així com molts representants del món de l’art i la cultura.

img-setba-20111017050542