Les fotos de l’Elaine | Retrats d’una obsessió

Del 27 de juny al 6 de setembre de 2013

Les fotos de l’Elaine | Retrats d’una obsessió

Del 27 de juny al 6 de setembre de 2013

 

És fan incondicional de Lluís Llach i compta amb més de 20.000 imatges del cantautor. Aquest és un homenatge semivoyeur, una aproximació al Llach més íntim.

 

L’Elaine Jones és una ciutadana britànica que un dia, fa gairebé deu anys, va conèixer Lluís Llach en un concert i se’n va “enamorar” artísticament i intel•lectual. Des d’aleshores l’ha seguit per tot arreu, ha après català i s’ha fet independentista. I a més, ha canviat la seva professió per la de fotògraf!

8

El seu fons fotogràfic compta amb més de 20.000 imatges del cantautor que són una crònica semi-voyeur de la vida de Llach (però de la seva vida íntima, la que no surt als mitjans, a casa, a les vinyes, cuinant, llegint, en actes de la Fundació…). I és semi-voyeur perquè és autoritzada. De fet entre ella i Llach, al llarg d’aquests anys, s’ha acabat forjant una amistat.

La mostra compta amb una seixantena d’ imatges que comprenen un període de gairebé 10 anys de vida de l’artista. Des de la primera que li va fer l’Elaine, en aquell concert l’any 2004 a Cap Roig, fins a la més recent.

Així, la mostra té dos protagonistes, Lluís Llach i Elaine Jones, l’artista i la fan excèntrica i fins un cert punt obsessionada (però de forma amable) que ha re encaminat la seva vida al compàs de les passes del cantautor.

La mostra es podrà veure fins al 6 de setembre.

FLYER Les fotos de l-'Elaine

 

Les fotos de l'Elaine