LOOP 2015

Del 28 de maig al 6 de juny de 2015

LOOP 2015

Altres edicions

La nostra seu de l’Eixample forma part, aquest any, de la secció City Screen.

La Fundació Setba participa, un any més, al LOOP Barcelona, a la secció City Screen. I ho fa amb una peça conjunta de Març Rabal i Kiko Navarro que porta per títol Quadrilàter.

LOOP 2015 Quadrilàter

Un fotògraf i una artista plàstica. Una ballarina clàssica dansa en l’espai quadrat d’un ring de boxa. La ballarina mai surt del seu marc. La música que interpreten els seus passos són la campaneta que anuncia l’assalt, els aplaudiments i veus del públic que animen i marquen el ritme d’un combat de boxa.

Dansa i boxa, dos esports aparentment contraris però units per la força dels seus intèrprets, per un escenari on presentar-se i un públic que els observa contínuament.

La ballarina canvia el seu escenari per un ambient de lluita entre dos personatges; l’escenari de la boxa esdevé un espai on els moviments clàssics de les sabatilles de punta es desplacen amb rigor i naturalitat.

Un combat entre dos arts, entre dos esports; un combat entre dos artistes, entre una ballarina i un boxejador; un combat vital, una metàfora del que aquest representa; un combat real i un combat imaginat.