Mal temps, bona cara

Del 3 al 30 de juliol de 2012

Mal temps, bona cara

Del 3 al 30 de juliol de 2012

 

Mostra col·lectiva optimista per tintar amb una mica d’alegria l’estiu!

 

És indiscutible que els colors i les formes generen estats d’ànim. Per això, a Setba Zona d’Art hem decidit posar al mal temps, bona cara. La selecció d’obres que configuren la mostra col·lectiva d’aquest mes de juliol pretén arrencar un somriure als vostres llavis i tintar l’estiu amb colors d’estiu. La mostra està integrada per obra de cinc artistes: Ramón Milla, Març Rabal, Marc Sala Audet, Santi Sallés i Fàtima Tocornal.

Setba Zona d’Art va inaugurar el 3 de juliol ‘Mal temps, bona cara’. Una exposició per fer fora els mals de cap i les complicacions, derivats de la situació actual, política, econòmica i social. Una mostra col•lectiva que vol arrencar un somriure al públic i tintar l’estiu amb colors d’estiu!

Ramon Milla_01

Cinc artistes i una vintena de peces de totes les mides colors i formes, però amb un denominador comú: la voluntat de posar al mal temps, bona cara.

 

Ramón Millà, fotògraf i realitzador de TV3, presenta una sèrie de fotografies de platja, amb cossos normals, sense retocs ni operacions estètiques. I sense rostre. El seu objectiu es fixa en les formes d’aquests torsos, panxes i esquenes sense cap mena de prejudici.

Març Rabal_Zebra

Marc Sala Audet_Perseverança per sortir

L’escultor Marc Sala Audet aporta tres peces a la mostra, totes elles remeten a la naturalesa a partir del metall i l’òxid. Arbres, arrels i tiges que s’eleven també cap al cel, per créixer, per sortir de l’engabiament de la rutina, dels mals moments. Amb aquestes obres explica que la bellesa, la voluntat d’alçar el vol, sempre és més forta que cap reixa o cap impediment.

 

Les obres de Santi Sallés, dissenyador gràfic, artista multidisciplinar i il•lustrador de La Vanguardia, aporten una nota de color a la mostra. Formes abstractes que combinen traços geomètrics amb elements figuratius.

Santi Salles_El pozo de los deseos 2012

Fatima Tocornal_La diferencia

I, per posar la guinda, les peces delicades de Fátima Tocornal, elaborades algunes amb fil i agulla, a partir de puntades vermelles sobre fons blancs que estableixen víncles entre persones, que creen simbologies i metàfores; les altres són petites peces escultòriques que combinen amb destresa el treball del metall amb el del paper.

En definitiva, amb aquesta exposició Setba vol aportar un bri de llum i d’entusiasme, aquest mes de juliol, en un espai singular de la Ciutat.

L’exposició es podrà veure fins al 30 de juliol a Setba Zona d’Art.

INVITACIÓ Mal Temps bona cara

 

Mal temps, bona cara