Marujita presenta nou disc a Setba

Marujita presenta nou disc a Setba

La formació oferirà un concert en acústic a finals d’abril

img-la-vida-es-puta-20110329093319

Marujita presenta nou disc en un concert íntim i acústic a l’espai Setba de Barcelona dijous 28 d’abril de 2011 a les 20h. La cantant i compositora María Benítez, acompanyada tan sols del guitarrista i també compositor Josep Vilagut, actuarà en aquest centre artístic de la plaça Reial en el marc de l’exposició “Un segle de dones” (del 8 de març al 30 d’abril de 2011), en què es pretén reflectir el treball de la dona en el món de la creació.

Sobre Marujita

Marujita és una proposta musical que fusiona flamenc, folk, pop, jazz i música electrònica.La banda està integrada pels ja citats María Benítez i Josep Vilagut, i per Gabriel Zurita (veu i percussió), Lucas Suárez (dobro, banjo i mandolina), Pol Ribera (piano i teclats), Carlos Ródenas (baix) i Josema Martínez (bateria).

El seu proper disc, produït per Ricky Falkner amb Universal Music, es llançarà el 24 de maig i inclourà 11 temes inèdits, entre els que es podran trobar cançons com Ir y venir, que formarà part d’una campanya de Turisme Barcelona.

Amb l’anterior treball, Marujita, van oferir més de 50 concerts per tota Espanya i, després de l’èxit, es va reeditar un especial amb dos singles afegits. A més, l’any 2010 la seva versió d’Amigos para siempre va ser escollida com a banda sonora del 60 aniversari de SEAT i aquest tema ha ocupat les primeres posicions a les llistes de vendes d’iTunes. Més sobre Marujita awww.marujita.org.

Més informació sobre les entrades aquí.