MEXCAT 2012

Del 27 de setembre al 5 d'octubre de 2012

MEXCAT 2012

Del 27 de setembre al 5 d’octubre de 2012

 

Altres edicions

La Fundació Setba col·labora un any més amb l’Associació Cultural Catalano Mexicana durant la Setmana de Mèxic.

INIVTACIÓ Mexcat 2012

El programa Barcelona Vive México vol ser un punt de trobada de la comunitat mexicana i catalana a Barcelona, destinat a tots els públics. Els antecedents d’aquesta proposta són l’Encuentro Mariachi de Barcelona, celebrat a la Plaça Reial, fruit de l’agermanament d’aquesta plaça amb la Plaza Garibaldi, i a la que van seguir diverses edicions de la Setmana de Mèxic a Barcelona, celebrades al Poble Espanyol.

Barcelona Vive México segueix la línea d’aquestes festivitats amb una proposta conjunta sorgida de la societat civil a Catalunya, per a la promoció de la cultura mexicana. Per això s’ha donat importància a les arts visuals, la música i la dansa, i a les activitats acadèmiques i infantils. Tot complementat amb una Fira mexicana d’entitats, gastronomia i propostes per a tots els públics.

Per a tot mexicà i mexicana, les festes de la Independència són un moment important per a donar-se a conèixer davant del món i per a reivindicar el concepte i realitat de la nació mexicana, molt heterogènia, rica i integradora.

Enguany, la Fundació Setba acull la mostra ‘El arquetipo de Renato’ del mestre Renato González.