Ocaña im Licht

Dijous 22 de febrer de 2018 a les 19h

El dramaturg Marc Rosich ja va retratar Ocaña ara fa deu anys a una de les seves primeres peces, tot emparellant-lo amb el comediant i autor argentino-francès Copi, en una obra que era tota una batalla de reines. La peça, amb el títol Copi i Ocaña al purgatori, es va estrenar el teatre Tantarantana per després passar al Capitol, a les Rambles mateix, i ara fa dos anys l’obra es va reposar amb el mateix repartiment original al Teatre Almeria.

Actualment, Rosich prepara una nova peça en homenatge al pintor i performer de Cantillana, Ocaña im Licht, que barreja textos i copla i que es presentarà a la Neuköllner Oper de Berlin el proper mes de febrer.

En el marc de l’exposició El 10 de la Reial, presidida pel gran sol restaurat de la disfressa amb què va morir Ocaña, Rosich presentarà fragments i coples de totes dues obres amb l’acompanyament a la guitarra de Marc Sambola, director musical de la peça a Berlin, la veu inconfusible de l’actor Juan Vázquez  i la participació de l’actor Victor Álvaro, que va estrenar el personatge al Tantarantana.

Textos i direcció: Marc Rosich
Guitarra i arranjaments: Marc Sambola
Actor: Victor Álvaro
Cant: Juan Vázquez

Reserves: carla@fundaciosetba.org