Pico Naranja

Juny 2017

Enguany i per primera vegada, el certamen El Balcó de les Arts, ha atorgat un premi de disseny amb la col·laboració de Bardinet.

El jurat, integrat per Jean-Paul Bouyat (director de Bardinet España), Josep Maria Morera (dissenyador de Morera Design), José María Batalla (fundador de La Casa de Carlota) i Miguel Gallardo (il·lustrador) ha premiat l’obra Pájaro con pico naranja, de l’artista Erik Nitsch (FCSD).

Erik Nitsch - PÁJARO CON PICO NARANJA

La Casa de Carlota és un estudi de disseny professional amb un equip creatiu insòlit, format per persones amb síndrome de Down i autisme, que treballen de forma integrada i absolutament normalitzada amb joves estudiants de disseny d’escoles, il·lustradors i directors d’art sèniors.

El mes de juny, l’Erik va passar una jornada amb l’equip de La Casa de Carlota per adaptar la seva obra Pájaro con pico naranja, que també dona nom al vi “Pico Naranja”.

El premi ha consistit en un treball col·laboratiu entre l’estudi de disseny La Casa de Carlota i l’Erik, per adaptar la seva obra i convertir-la en l’etiqueta d’un dels vins Lacrima Baccus (DO Penedès).

L’Erik Nitsch ha guanyat ja diversos premis nacionals i internacionals, entre ells el Big-i-Award del concurs japonès BiG-i-Art, o el primer premi d’El Balcó de les Arts 2012.

Maqueta ampolla Pico Narajna

Podeu comprar el vio “Pico Naranja” a les botigues Vinalium.