Premi millor il·lustració Maria Canals

Fallat el 4 de març de 2016

En el marc de la marató de piano que s’ha celebrat aquest divendres, 4 de març, deu estudiants del Màster en il·lustració i còmic d’ELISAVA Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona, han plasmat en dibuix les peces del compositor Josep Cercós, interpretades per alumnes del Conservatori Municipal de Barcelona.

Setba amb el Maria Canals 2016 (141)

 

Un jurat format per Jordi Vivancos, director del Concurs Maria Canals, M. Rosa Ribas, compositora i professora de piano del Conservatori Municipal de Barcelona, Jordi Ros, professor del Màster en Il·lustració i Còmic d’Elisava, i Cristina Sampere, directora de la Fundació Setba, ha seleccionat la il·lustració de l’artista Lorenzo Pierro, que rebrà un premi de 300€ i opta a ser la imatge gràfica de la propera edició del concurs.

Setba amb el Maria Canals

La Fundació Setba s’ha sumat a la iniciativa, per segon any consecutiu, organitzant dues accions artístiques. La primera ha estat un concert líric amb Beatriz Jiménez (soprano) i l’Albert Deprius (tenor), acompanyats per Lorien Santana al piano.  Després, els alumnes del màster d’il·lustració i còmic de l’Escola Elisava, han dibuixat l’ambient de la plaça al compàs del repertori de Josep Cercós, interpretat pels alumnes del Conservatori Municipal de Barcelona.

A més a més, durant tota la jornada les portes de la Fundació Setba han estat obertes al públic, per sentir els concerts des dels balcons, gaudir de les vistes i veure gratuïtament l’exposició Entredós: seguint el fil.

L’éxit de la jornada ha estat indiscutible, més d’un centenar de persones han pogut gaudir de l’emplaçament privilegiat de la Fundació, a més dels que ho han fet des de la mateixa plaça. De ben segur que seguirem treballant conjuntament amb la organització del Concurs Maria Canals, de cares a les properes edicions.