Propera exposició

Propera exposició

Stefan Cools: l’artista. Del 8 de maig al 29 de juny de 2012

ANUNCI GRÀFIC Setba MAIG 2

Des de temps pagans les gents han entès que la sexualitat era el més bàsic per viure, la importància de tot radicava en la fertilitat de l’home, el seu bestiar i els seus cultius.

En les religions dels pobles primitius agrícoles es percep la fecunditat com a part important de la vida, així les religions estan orientades principalment a garantir la fertilitat en totes les coses, i els vestigis d’aquestes creences han sobreviscut en la memòria popular fins a l’actualitat.

La Mare Terra era adorada pel control de la natalitat dels animals i la germinació i la fecunditat de les plantes.

En aquesta exposició amb un gran nombre d’obres sobre paper, objectes i instal·lacions, Cools busca les reminiscències d’aquesta estreta relació amb la naturalesa, en la societat actual. Vol descobrir els paral·lelismes entre els actes creatius de l’home i la naturalesa.

Una part de l’exposició és la pel·lícula ‘Stefan Cools: L’Artista’.

El documental interpel·la a l’artista sobre la percepció de l’art, la vida i també les motivacions i preocupacions que inspiren el seu impressionant i original treball, i analitza els pensaments més profunds d’aquest jove autor holandès, amb un caràcter extraordinàriament creatiu i positiu.