Quin és el teu paper?

Del 8 de novembre al 30 de desembre de 2011

Quin és el teu paper?

Del 8 de novembre al 30 de desembre de 2011

 

Exposició col·lectiva de papers i gravats

L’exposició col·lectiva Quin és el teu paper? és una àmplia mostra de les possibilitats que ofereix el paper, com a suport, per a la creació artística contemporània.

SETBA Zona d’Art us convida a visitar l’exposició col·lectiva Quin és el teu paper? Una mostra que gira en torn del paper com a suport. Des dels collages de Març Rabal, passant per xilografies, dibuixos o els gofrats d’Esther Pi, entre d’altres. En total 20 artistes, 36 obres, prop de 15 tècniques artístiques i més de 8 nacionalitats diferents.

La major part dels artistes que integren aquesta exposició són catalans. Esther Pi; Anna Berenguer, que presenta una sèrie de gravats; Rosa Brugat, amb una intervenció sobre fotografia; Rosa Brugulat, també amb un gravat; Pep Camps, que aporta a la mostra una de les obres de la sèrie Lapso, sobre l’Alzheimer; Marta Darder, amb una peça fotogràfica; Maria Pujol, que presenta dos gravats amb chiné collé; Núria Rossell, amb una sèrie d’impressions digitals amb motiu de l’Any Internacional dels Boscos i Josep Serra que presenta dos acrílics sobre cartró.

Però també hi són presents artistes d’altres països com la francesa Isis Olivier, que participa amb un dibuix realitzat sobre el suport d’un mapa; les dues peces de la madrilenya Mercedes Ruano i la sèrie de collages amb tinta xinesa d’Isabel de la Sierra, nascuda a Santander; Danielle Creenaune, d’Austràlia, amb un gravat a l’aiguatinta i punta seca; l’artista argentina Silvia Japkin, amb la peça ‘Babel’ i la italiana Liviana Leone, que participa a la mostra amb una xilografia; la mexicana Mayra Lagunes i la seva sèrie de pintures sobre cartró; el brasiler Alex Romano, que presenta dues obres que tenen com a base la fotografia; l’expressionisme abstracte de Rasim Michaeli, d’Azerbaidjan i les xilografies sobre paper japonès de l’artista d’Okayama, Toshiro Yamaguchi.

L’exposició es pot visitar fins al 30 de desembre, a Setba Zona d’Art.

img-setba-20111109125114

Quin és el teu paper?