‘Resiliencia’ en el blog Ramblejant

‘Resiliencia’ en el blog Ramblejant

Article sobre l’exposició ‘Resiliència’ al bloc Ramblejant.

RESILIÈNCIA, FOTOGRAFIA I ESCULTURA A SETBA ZONA D’ART

En psicologia, resiliència és la capacitat humana d’assumir amb flexibilitat situacions límit i sobreposar-s’hi. Ara també és una exposició col·lectiva que reuneix un grup d’artistes que exploren aquest concepte des de múltiples perspectives. La mostra la podeu veure a Setba Zona d’Art fins el 29 de febrer de 2012.
El concepte de resiliència ve del món de la física i mesura la capacitat de recuperació d’un cos sotmès a algun tipus de pressió. Amb aquesta idea, i amb la seva adaptació en termes psicològics, han treballat els diferents artistes al llarg de l’any anterior. El resultat són diferents interpretacions adaptades a diferents llenguatges plàstics.
Vivim en temps difícils, però des de Setba han decidit destacar aquesta capacitat d’adaptació que tots tenim i treballar aquest concepte per destacar la superació per sobre de l’adversitat.
Els artistes que exposen obra son Franco Filipponi, Carlos Gavilán, Loreto González, Marion Laurent, Ariane Patout, Guillaume Poussou, Miquel Samitier i Marcia Yañez. En total trobareu unes 20 obres entre escultura i fotografia.
El preu de l’entrada és de 2 €
RESILIÈNCIA
Del 10 de gener al 29 de febrer de 2012
SETBA ZONA D’ART
Plaça Reial, 10, 1r 2a08002 Barcelona Telèfon: 93 481 36 96