Rostres, insinuats i revelats

Del 15 de setembre a l'11 d'octubre de 2013

Rostres, insinuats i revelats

Del 15 de setembre a l’11 d’octubre de 2013

 

Col·lectiva d’artistes del Maresme que inaugurarà El Viver d’Argentona com a centre expositiu.

 

El diumenge 15 de setembre d’11 a 14h i de 16.30h a 20h tindrà lloc l’habitual Jornada de portes obertes a la casa d’El Viver d’Argentona. Com ja és tradicional hi haurà una missa en homenatge a la Mare de Déu d’El Viver, música i balls de sardanes. En aquesta nova edició s’hi incorpora una activitat organitzada per la Fundació Setba, la primera exposicióque acollirà El Viver.

Una col·lectiva amb 11 artistes consolidats del Maresme: Josep Serra, Pep Suari, Jorge Serraute, Jordi Prats, Santi Domínguez, Antoni Lluis, Josep Maria Codina, Perecoll, Marc Sala, Marc Prat i Llucià González. El benefici de la venta de les obres es destinarà a la segona edició del projecte sociocultural Grans i Artistes, que organitza la Fundació Setba amb la col·laboració de la Llar Santa Anna d’Argentona.

7

L’exposició porta per títol “Rostres, Insinuats i Revelats” en relació al nexe comú que uneix les 14 peces d’aquesta exposició, l’expressió de rostres a través de la figuració o de l’abstracció. Totes les obres són pictòriques originals a excepció de la peça escultòrica de l’artista Marc Sala.

La mostra es podrà visitar a El Viver d’Argentona a partir del 15 de setembre.

INVITACIÓ Rostres insinuats i revelats