Setba al 48h Open house BCN

Dissabte 21 i diumenge 22 d'octubre de 2017

El Festival 48h Open House BCN, és la principal cita de la ciutat de Barcelona amb l’arquitectura. El cap de setmana del 21 i 22 d’octubre més de 200 edificis obren les seves portes a la ciutat, totalment de franc.

Enguany, la Fundació Setba se suma al Festival. Durant dos dies (dissabte 21 i diumenge 22 d’octubre, d’11 a 14h) es podrà visitar gratuïtament la nostra seu, un dels pocs pisos de la Plaça Reial de Barcelona que conserva els sols de rajola hidràulica originals, les motllures de guix dels sostres, portes i vindres gravats amb sorra… I també es podrà veure l’exposició Arquitectures que se centra en l’obra de tres grans arquitectes de casa nostra, Bonet, Moragas i Tusquets, i en la interpretació pictòrica que en fan les artistes Sílvia Martínez-Palou, Bea Sarrias i el propi Oscar Tusquets.

48h Open House Fundació Setba 2017

El Festival 48H Open House BCN té la vocació d’implantar-se transversalment a la societat i al territori. Els ciutadans de cada districte podran conèixer el patrimoni més proper i el més llunyà, el particular i el públic, i situar-lo dins la l’experiència i la història de cadascú, tot aprenent a estimar-lo.