Setba Jove 2014

Del 18 de setembre al 8 de novembre de 2014

Setena edició de la convocatòria per a joves artistes, menors de 35 anys, que organitza la Fundació Setba.

Per setè any consecutiu, la Fundació Setba col•labora amb la mostra d’art jove STRIPART amb l’objectiu de promoure les carreres dels joves artistes. D’entre tots els participants, se’n seleccionen una quinzena i se’ls ofereix la possibilitat d’exposar, en molts casos per primera vegada, en una galeria d’art. La setena edició de Setba Jove, tindrà lloc a la Fundació Setba del 18 de setembre al 8 de novembre de 2014.

Enguany són 13 els artistes seleccionats, tots ells, menors de 35 anys. Amb aquest projecte, la Fundació Setba no només dóna als artistes seleccionats l’oportunitat d’exposar a la seva galeria d’art, sinó que també de continuar treballant amb ells en un futur.

Els participants en l’edició d’enguany són: Carles Azcón, David Catá, Javier Corso, Cuco, Xiana Gómez, Mauricio Iregui, Marc Llach, Francesca Maresca, Pàtric Marín, Oriol Pedregosa, Inés Rojo, Inés Santiago i Berta Vallvé.

En aquesta edició també hi col•laboren l’Escola Massana i la Facultat de Belles Arts de Barcelona amb dues exposicions que es podran veure en paral·lel a la Sala Llimona:

Diàlegs Iniciàtics

Massana | Del 18 de setembre al 14 d’octubre

Exposició del professor i artista Josep Madaula i els alumnes Juan José Cano i Estela Ortíz, a la Sala Llimona de la Fundació Setba.

BBAA | Del 16 d’octubre al 8 de novembre

Exposició de la professora i artista Bibiana Crespo i les alumnes Lídia Martínez i Paula Pons, a la Sala Llimona de la Fundació Setba. El dia de la inauguració comptarem amb l’actuació de la companyia de dansa El Galliner.

 

Setba Jove 2014