Setba Zona d’Art inaugura temporada (iCat fm)

Setba Zona d’Art inaugura temporada (iCat fm)

Per Alba Forés

La galeria Setba de la plaça Reial de Barcelona cedeix el seu espai a joves promeses del panorama artístic. Una desena d’artistes emergents menors de 30 anys tenen ara l’oportunitat de presentar les seues creacions en una exposició col·lectiva oberta al públic.

Els participants de la mostra han estat triats en col·laboració amb el Stripart: la Mostra d’Art Jove d’Horta i Guinardó, on aquest any han exposat un centenar d’artistes.

Setba Zona d’Art inaugura d’aquesta manera la temporada 2010/11 i es consolida, per tercer any consecutiu, com a impulsora i mecenes de nous talents a la ciutat de Barcelona.

En aquesta edició, els artistes de la mostra provenen de diversos móns artístics, com la pintura, la fotografia, el dibuix o la videoinstal·lació. Entre els seleccionats hi trobem noms com ara Inma Fierro, Rodrigo Martín, Cristina Palomar o Santos Román.

Setba Zona d’Art estrena temporada i acull una mostra col·lectiva de 9 artistes emergents. La pots veure a la plaça Reial de Barcelona fins al 31 d’octubre.

http://www.icatfm.cat/picatfm/accessible/item.jsp?seccio=icatfm&item=wcc_noticia&idint=116858