Setba Zona d’Art tanca temporada

Setba Zona d’Art tanca temporada

Setba Zona d’Art dona la benvinguda a l’estiu i tanca la temporada 2009/10 amb un calorós acomiadament per part del públic i dels artistes.

Per a celebrar-ho, el 14 de juliol va tenir lloc la festa de cloenda de temporada, que va comptar amb nombroses actuacions artístiques. La ballarina Èlia Genís,  una de les presències habituals de Setba Zona d’Art, va oferir un repertori de dansa contemporània acompanyada de peces a piano de música clàssica. La parella teatral formada per Yolanda Urban i Marc Folch van representar una esbojarrada sàtira del amor i el desamor sota els pseudònims Don Markitos i la encantadora Mari Yo. I per últim, les veus i les guitarres van omplir de sons harmoniosos les parets de la galeria amb els joves talents del grup Cálido Home (http://www.myspace.com/calidohome).

Entre els assistents a la festa van ser-hi la pintora Guadalupe Masa, el pintor Josep Serra, l’escultor Pep Camps, el fotògraf José Antonio Sancho, la videoartista Elisabet Mabres, la parella de pintors Joaquim Pujol Grau i Albert Casals, i el dibuixant Gianluca Festucci.