El Pati de Brians 1 s’omple de retrats

Barcelona, 10 de desembre 2020

Els retrats de les participants en el projecte “Traspassant l’Objectiu”, adreçat a dones privades de llibertat”, han tornat a destacar en el pati del C.P de Brians 1.

DSC_0286

 

El passat 24 de novembre de 2020, en el marc del Dia Internacional contra la violència Masclista, va tenir lloc l’acte de cloenda de la segona edició del projecte de fotografia. Com ja va passar en la primera edició, les participants van poder veure en gran format els retrats que elles mateixes havien fet durant el taller i amb la col·laboració de la resta d’internes i l’equip de la Fundació Setba, els van enganxar pel pati.

Durant nou sessions de dues hores, setze internes van assistir a classes de formació fotogràfica a càrrec de l’artista Marta Fàbregas. Una bona assistència segones les professionals del Centre.DSC_0216

Entre els objectius del projecte es troben: adquirir coneixements sobre el funcionament de la càmera i el retrat a la fotografia, proporcionar a les internes un nou llenguatge expressiu, crear sinèrgies i complicitats entre les participants amb el treball en equip o reflexionar sobre el paper actual de la dona, el feminisme i la igualtat.

DSC_0231

Per dur a terme aquest projecte, hem tingut la col·laboració de la Conselleria de Justícia Generalitat Catalunya; Institut Català de les Dones. La Fotogràfica, Maquillatge Tutusaus, Marc Martí i Panasonic.