Traspassant l’objectiu rep la menció especial del jurat dels Premis Impulsa Cultura

El projecte de fotografia dirigit a dones internes en centres penitenciaris de Catalunya, Traspassant l’objectiu,  rep la menció especial del jurat dels Premis Impulsa Cultura de la Fundació Catalunya Cultura.

El reconeixement arriba en forma de fotollibre, el primer publicat per la Fundació Setba, amb l’objectiu de visibilitzar aquest col·lectiu. Les dones internes són les grans oblidades del sistema penitenciari. Només ocupen el 7% de la població penitenciària i de les quals el 75% han patit en algun moment de la seva vida la violència masclista (dades de febrer de 2019, segona l’anuari de MÈDIA.CAT).

Agraïr la Fundació Catalunya Cultura per la seva formació i mentories, i per reconduir el projecte editorial que estem elaborant amb col·laboració de la directora artística del projecte Marta Fàbregas, el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, de l’empresa Panasonic i l’editorial Luminic.

Volem felicitar el Festival itinera, projecte guanyador. Durant el seu primer any, aquest projecte ha dut música a 8.000 espectadors en un centenar de concerts en micropobles de Catalunya.