VII Trobada d’Empreses que sumen +

Dijous 20 de febrer de 2014

VII Trobada d’Empreses que sumen +

Altres edicions

Amb Llum Delàs de l’Associació Solidaritat amb la Gent Gran i Judith Mata de la Fundació Ricardo Fisas Natura Bissé.
Cicle de trobades ‘Empreses que sumen +’

 

La Fundació Setba acull, el proper dijous 20 de febrer a les 19:30h, una nova trobada del cicle Empreses que sumen +, organitzat conjuntament amb l’Associació Amics de la Rambla i que gira en torn de la RSC.

En aquesta ocasió coneixerem l’experiència de col•laboració de Llum Delàs, de l’Associació Solidaritat amb la Gent Gran, i Judith Mata, de la Fundació Ricardo Fisas Natura Bissé.

L’Associació Solidaritat amb la Gent Gran treballa als Barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera (Ciutat Vella) de Barcelona des de 1992, per atendre i cobrir les necessitats bàsiques de les persones grans i famílies sense recursos d’aquest barri des des de la immediatesa, el treball en equip i la solidaritat.

La Fundació Ricardo Fisas Natura Bissé  és una organització sense ànim de lucre nascuda l’any 2008. Natura Bissé reverteix el 0,7% de tota la seva facturació a la fundació, contribuint de manera decisiva a finançar projectes que asseguren el benestar de les persones més vulnerables. Així, entre d’altres, col•labora amb entitats que estan a prop de qui més ho necessita amb programes de Promoció Social i Cooperació Internacional.

Aquesta trobada vol ser també un homenatge pòstum a la figura de Ricardo Fisas, un emprenedor que va construir un imperi del no res. Fisas va posar en marxa Natura Bissé el 1979 després de quedar a l’atur als cinquanta anys i sense experiència en el sector de la cosmètica. Malgrat això, l’empresari, que havia treballat en companyies com Wrigley i Nestlé, va aconseguir crear una de les principals firmes espanyoles del sector.

INVITACIO VII Jornada Empreses que sumen +