Visita Guiada amb Pep Camps

22 de desembre a les 11h

Visita Guiada amb Pep Camps

Visita realitzada per l’artista Pep Camps a l’exposició ‘La memòria de la Plaça’, ruta artística pels locals de la Plaça Reial i cloenda amb una consumició.

Pep Camps_Tres eixos (1)

Nova visita guiada, el dissabte 22 de desembre a les 11h amb l’artista Pep Camps, que representa l’any 2010 a l’exposició La memòria de la Plaça. A les 11h es ealitzarà la ruta artística pels locals que exposen, aquests mesos, obres del fons d’art de la Fundació Setba. A les 11:30h es visitarà la mostra, a través de les obres de Pep Camps, totes elles elaborades partint de plànols antics del centre de Barcelona i de la Plaça Reial. La jornada es conclourà amb una consumició.

Pep Camps és un escultor i pintor molt vinculat a la galeria. Ha exposat a Setba en diverses ocasions i de forma individual l’any 2010 amb Anatomia d’un assassinat, una denúncia personal contra la violència de gènere i domèstica, la pena de mort, el terrorisme, el patiment…

La Plaza Real es el ágora de la vida más turbia de la ciudad. Aquesta és una de les cites que s’amaguen en les obres que Pep Camps ha realitzat per a la mostra. Cinc peces realitzades a partir de plànols antics de la ciutat i de la Plaça Reial, que ens parlen de la desamortització de Mendizábal, de la crema de convents de 1835, dels morts pel còlera, d’invasions… I també d’Eufrosine, Aglae i Talía, les tres gràcies que adornen la font de la Plaça, que són les protectores de les arts i que per a Pep Camps representen els veritables punts cardinals.